Siirry suoraan sisältöön

helmilan syksy 2022 verkkopelitapahtuman ajankohta
ilmoitetaan lähempänä syksyä. pysy kuulolla!

HELMILANIT

HelmiLAN on pienimuotoinen verkkopelitapahtuma, jota järjestetään kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin.

HelmiLAN on kolmipäiväinen LAN-tapahtuma, jossa kävijät kokoontuvat viikonlopuksi pelaamaan ja pitämään hauskaa. Tapahtumassa järjestetään kilpailuita ja muuta toimintaa, rentoutua voi myös kahvilan tuotteita nauttien ja kavereiden kanssa rupatellen.

Tapahtumaa on järjestetty pari kertaa vuodessa Perho Liiketalousopisto Malmin kampuksessa ja sen mystiset juuret ovat lähtöisin jo vuodesta 1998! Tapahtumasta on siis muodostunut kouluun eräänlainen traditio.

Tapahtuman järjestää verkkopeliyhdistys HelmiLAN ry. Yhdistyksen tarkoitus on edistää elektronista urheilua ja verkkopelaamista sekä tuoda samankaltaiset ihmiset ja harrastajat yhteen.

Sijainti

HelmiLAN verkkopelitapahtuma järjestetään Perho Liiketalousopisto Malmin kampuksella, osoitteessa Vanha Helsingintie 13, Helsinki.

Sisäänkäynti

Tapahtuman sisäänkäynti tapahtuu pääovien vasemmalla puolella olevasta auditorion omasta sisäänkäynnistä. Tarkempaa kuvaa varten, klikkaa tästä.

Pysäköinti & purku

Pysäköinti oven eteen ja yläparkkipaikalle on kiellettyä, paitsi tavaran purkamisen / lastaamisen ajaksi, jonka jälkeen auto tulee siirtää välittömästi koulun alaparkkipaikalle. Yläparkkipaikka on tarkoitettu järjestäjiä varten.

Ikärajat

Tapahtumamme on täysin ikärajaton, mutta suosittelemme alle 13-vuotiasta tulemaan kaverin kanssa ja saapuvan paikalle vanhempien seurassa tai suostumuksella.

Nukkumatilat

Osallistujien käyttöön on varattu erillinen nukkumatila, johon tapahtuman äänet eivät kuulu niin herkästi. Tarjoamme nukkumatilassa vain lattiatilaa, joten omat makuualustat ja -pussit kannattaa ottaa mukaan, sillä lattia voi olla viileä/kylmä.

Suihkutilat

Tapahtuman suihkutilat löytyvät saman rakennuksen toiselta puolelta Helmi Center -urheiluhallista. Katso opaskuva tästä.

Suihkutilat ovat auki klo 12 – 21 välisenä aikana.

Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestetään Perho Liiketalousopisto Malmin kampuksella, joka sijaitsee aivan Malmin juna-aseman ja bussiterminaalin läheisyydessä. Lähimpään kauppakeskukseen on myös matkaa vajaa 800 metriä, josta löytyy mm. K-Citymarket, Prisma, Burgerking, Hesburger yms. Tapahtumassamme on myös kahvio, josta saat syötävää ja juotavaa ja siellä käy myös kortti maksuvälineenä.

tapahtumakartta
Klikkaa suuremmaksi