Tapahtuma-info

Sijainti

HelmiLAN Syksy ’21 järjestetään 26.-28.11.2021 Perho Liiketalousopisto Malmin kampuksella, osoitteessa Vanha Helsingintie 13, Helsinki.

Sisäänkäynti

Tapahtuman sisäänkäynti tapahtuu pääovien vasemmalla puolella olevasta auditorion omasta sisäänkäynnistä. Tarkempaa kuvaa varten, klikkaa tästä.

Pysäköinti & purku

Pysäköinti oven eteen ja yläparkkipaikalle on kiellettyä, paitsi tavaran purkamisen / lastaamisen ajaksi, jonka jälkeen auto tulee siirtää välittömästi koulun alaparkkipaikalle. Yläparkkipaikka on tarkoitettu järjestäjiä varten.

Ikärajat

Tapahtumamme on täysin ikärajaton, mutta suosittelemme alle 13-vuotiasta tulemaan kaverin kanssa ja saapuvan paikalle vanhempien seurassa tai suostumuksella.

Nukkumatilat

Osallistujien käyttöön on varattu erillinen nukkumatila, johon tapahtuman äänet eivät kuulu niin herkästi. Tarjoamme nukkumatilassa vain lattiatilaa, joten omat makuualustat ja -pussit kannattaa ottaa mukaan, sillä lattia voi olla viileä/kylmä.

Tapahtumapaikka

Perho Liiketalousopisto Malmin kampus sijaitsee aivan Malmin juna-aseman ja bussiterminaalin läheisyydessä. Lähimpään kauppakeskukseen on myös matkaa vajaa 800 metriä, josta löytyy mm. K-Citymarket, Prisma, Burgerking, Hesburger yms. Tapahtumassamme on myös kahvio, josta saat syötävää ja juotavaa ja siellä käy myös kortti maksuvälineenä.

Klikkaa suuremmaksi