Siirry suoraan sisältöön

Säännöt

Tapahtumaan ei saa tuoda

Minkäänlaisia aseita tai aseen kaltaisia esineitä

Mitään räjähdysherkkää

Alkoholijuomia (myöskään humaltuneena ei pääse sisään)

Ylimääräisiä sähköä- tai tilaa vieviä laitteita (mikroaaltouuni, minijääkaappi jne.)

Suomen laissa kiellettyä tavaraa, huumausaineita yms.

Varaudu siis sisäänkäynnillä reppujen ja laukkujen tarkastukseen!

Multimedialaitteet ja valot

Kaiuttimia ei saa tuoda laneille. Ainoastaan kuulokkeet ovat sallittuja
LED-valot ovat sallittuja, kunhan ne eivät häiritse muita, eivätkä vie liikaa tilaa tai sähköä

Lippujen ostaminen

Lippu maksetaan varauksen yhteydessä lippukaupassa joko ennakkoon tai tapahtuman infosta, mikäli vapaita konepaikkoja on enää jäljellä. Konsolirannekkeen voi maksaa vasta infopisteelle tapahtumassa.

Lipun ostamisen yhteydessä suostut HelmiLAN ry:n uutiskirjeen tilaajaksi.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Lipun peruuttaminen

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä (sairaustodistus). Hyvityksestä vähennetään 2 € käsittelykulut. Varattu lippu tuhoutuu 24 tunnin kuluttua varauksesta, mikäli lippua ei ole maksettu. Lippuja saa myös paikan päältä käteisellä tai kortilla, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.

IKÄRAJA

Tapahtumamme on täysin ikärajaton, mutta suosittelemme alle 13-vuotiasta tulemaan kaverin kanssa ja saapuvan paikalle vanhempien seurassa tai suostumuksella.

Kävijä

Kävijät pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi klo 10 – 22 välisenä aikana katselemaan tapahtuman menoa ja seurustelemaan kavereiden kanssa. Konsolialueella voi myös pelata konsoleita niiden ollessa käytettävissä.

Klo 22 – 10 välisenä aikana tarvitset rannekkeen, jotta pääset sisälle.

Yöpyminen tapahtumassa

Osallistujat voivat yöpyä tapahtumassa sille osoitetulla alueella. Järjestäjä tarjoaa lattiatilan, eli omat nukkuma-alustat yms. tarvikkeet kannattaa ottaa mukaan ettei tarvitse kylmällä lattialla nukkua.

Nukkama-aluetta valvoo koko aukioloajan järjestäjät ja he ohjaavat nukkujat tiloihin. Nukkumatilat ovat avoinna klo 22 – 10. Klo 10 tulee valvoja herättämään kaikki nukkujat ja nukkumatila suljetaan.

Valokuvaaminen

Tapahtumassa on järjestäjien puolelta valokuvaaja. HelmiLAN ry voi käyttää ja julkaista ottamiaan kuvia ja videoita vapaasti, ilman erillistä lupaa.

Verkon säännöt

Vain yksi (1) rj-45 (ethernet) paikka kytkimessä per henkilö. Palvelimien pitäminen ilman erillistä lupaa on kiellettyä. Verkon väärinkäyttö (krakkerointi yms.) johtaa kyseisen henkilön poistamiseen tapahtumasta tai koneen poistamiseen verkosta tai pahimmassa tapauksessa asia viedään poliisille asti. Verkon ylikuormittaminen (torrenttien lataaminen yms.) on ehdottomasti kielletty.

Langaton verkko

HelmiWLAN on avoin Wi-Fi-yhteys julkiseen internetiin. Omat tukiasemat ja langattomat verkot ovat ehdottomasti kielletty. Wi-Fi on tarkoitettu vain tilapäistä käyttöä varten, eikä sen toimivuus tai palvelunlaatu ole taattuja.

Sähkö

Jokainen tietokonepaikka on mitoitettu 350 W jatkuvan sähköntarpeen mukaan. Vain yksi (1) sähköpistoke per henkilö. Tuo siis oma maadoitettu jatkojohtosi mukaan.

Siivous

Jokainen jättää oman konepaikkansa siistiin kuntoon poistuessaan tapahtumasta. Tyhjille pulloille ja tölkeille on varattu oma palautuspiste. Jokainen erottelee pullot ja tölkit muista roskista.  Tupakointi on sallittua vain sille merkityllä alueella. Koskee myös sähkötupakkaa.

Ylimääräiset rakennelmat

Yleisen turvallisuuden vuoksi ylimääräiset rakennelmat on kielletty.

Vauriot

Jokainen on korvausvelvollinen aiheuttamistaan vaurioista.

Löytötavarat

Julkaisemme löytötavaroista yleistiedot sosiaalisessa mediassamme ja tuntomerkkejä vastaan voi löytötavaran lunastaa ottamalla yhteyttä meihin joko lomakkeen avulla, sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse. Puhelinnumero on käytössä vain tapahtuman aikana. Mikäli löytötavaralle ei löydy omistajaa yli kuukauteen, katsomme että tavaran omistusoikeus on siirtynyt HelmiLAN ry:n nimiin.

Muutokset

HelmiLAN ry voi muuttaa näitä sääntöjä vapaasti ilman erillistä ilmoitusta.

Sääntöjen rikkominen

Mikäli osallistuja rikkoo näitä sääntöjä, voi tapahtuman järjestäjä poistaa osallistujan tapahtumasta ja pahimmassa tapauksessa asiat viedään poliisille asti. Näissä tapauksissa osallistujan ostamaa lipun hintaa ei hyvitetä takaisin.

Huomio !

Tapahtumassa noudatetaan kaikkia Suomen lakeja! Lakeja rikottaessa ilmoitamme tarpeen vaatiessa asiasta viranomaisille. Lisäkysymyksiin vastaavat tapahtuman järjestäjät. Yhteyttä voi ottaa ensisijaisesti Ota yhteyttä -lomakkeella.

Säännöt päivitetty viimeksi 16.11.2021