Liity jäseneksi

Olit sitten yksityinen henkilö tai yritys, haluat tukea yhdistyksemme toimintaa ja olla siinä mukana tai olet pelkästään jäsenetujen perään, huolimme kaikki jäseniksi, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja sen toiminnan.

Verkkopeliyhdistys HelmiLAN ry on perustettu vuonna 2013, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää tietokoneharrastusta sekä koota harrastajat yhteiseen toimintaan. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää, kehittää ja viedä eteenpäin suomalaista elektronista urheilua (e-urheilua).
Monelle yhdistyksen toiminta on tullut tutuksi kaksi kertaa vuodessa pidettävästä HelmiLAN -verkkopelitapahtumasta.

Jokaisen hakemuksen käsittelee yhdistyksen hallitus erikseen ja ilmoittaa hakemuksen lähettäjälle hyväksymisestä sähköpostitse. Hallitus kokoontuu, kun sille näkee tarvetta, viimeistään seuraavan kuukauden loppuun mennessä hakemuksesta. Hallitus pyrkii käsittelemään jäsenhakemukset mahdollisimman nopeasti.

pexels-alena-darmel-7862494